Copyright © Praktijk Colourkidzz all rights reserved.                    KvK: 20133740

 
          

       
      
Colourkidzz
Kleurrijk jezelf
			 Eigenwijsje:

     
‘Ik zorg goed voor mijzelf!’

           

Praktijk Colourkidzz
Sheila Haanstra-van Kan
Eekhoornstraat 20
4817 ES Breda
076-8503800 / 06-40138169
info@colourkidzz.nlBen ik anders dan de rest?

Een belangrijk kenmerk van hoogsensitiviteit is dat je vaak het gevoel hebt anders te zijn dan de rest. Je voelt je vaak onbegrepen en dat is al zo vanaf je kindertijd. Je wordt dan ook met hooggevoeligheid geboren en kunt het niet halverwege je leven krijgen. Vaak blijkt dat één van de ouders ook hoogsensitief is.
In onze praktijk gaan we samen kijken naar de mate van jouw gevoeligheid, op welke gebieden uit het zich met name (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch) en in welke situaties heb je er hinder van (op school, sociale aangelegenheden, thuis)? Iedereen is uniek, jij bent gevoelig op jouw manier en we reiken jou die handvatten aan die aansluiten bij jouw eigen (kleurrijke) natuur en karakter.

Van klacht naar kracht!

Na coaching en begeleiding is het mogelijk om jouw gevoeligheid als een kracht en kwaliteit te gaan ervaren! Bij Colourkidzz werken we met de schatkist methode voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en met de gereedschapskist methode voor jongeren van 13 t/m 25 jaar. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact met ons op.

 

 

 

HSP checklist kinderen.pdf